"Poster van Aikidostage Alain Peyrache Shihan 2013 in Nederland."

Stage Alain Peyrache Shihan op 24-25-26 mei 2013

Op vrijdag 24 mei (in Maartensdijk) en zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013 (in Alphen aan den Rijn) verzorgt Alain Peyrache shihan (7e dan) een stage in Nederland. Zie voor het affiche met tijden en investering: Stage Alain Peyrache Shihan 2013 in Nederland

Alain Peyrache shihan geeft al meer dan 45 jaar les in aikido; 30 jaar lang was hij leerling van Tamura sensei. Met de oprichting van zijn internationale dojo EPA-ISTA in de jaren ’90 heeft Alain Peyrache shihan ervoor gekozen om op 'traditionele' wijze invulling te geven aan aikido. Dit uit zich onder meer in het gedachtegoed “één meester, één dojo” en een heel effectieve, zuivere uitvoering van aikido als krijgskunst. Op de site www.alainpeyrache.nl kun je meer lezen over Alain Peyrache shihan en zijn gedachtegoed.

Stages zijn een prima manier om kennis te maken met andere ‘visies en werkwijzen’. Wil je ook eens les krijgen van deze uitzonderlijke, Franse meester? Dan ben je na aanmelding van harte welkom. Je kunt je aanmelden via de website, of mij via LinkedIn een bericht sturen. Schroom ook niet om contact op te nemen als je meer wilt weten over het aikido van EPA-ISTA.

Vorig jaar hebben meer dan 100 aikidoka’s de stage bezocht. Ook nu verwachten we weer een groot aantal inschrijvingen uit binnen- en buitenland. Kom ook - graag tot op de tatami in mei!

Stefan Gielliet
Aikido Dojo Shinto Ryu in Gouda


terug ...